Fotograf:
Kraft foods
Freia Delfiakake med Dronning Hasselnøtt inneholder
486 Kalorier,
37 g Karbo,
5 g Protein og
34 g Fett pr 100 gr
Freia Delfiakake med Dronning Hasselnøtt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Freia Delfiakake med Dronning Hasselnøtt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9055 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Freia Delfiakake med Dronning Hasselnøtt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 485.87 | 5 970.76 | 497.56 | Kcal |
Protein | 4.78 | 58.74 | 4.90 | gram |
Karbohydrat | 37.05 | 455.30 | 37.94 | gram |
Kostfiber | 1.86 | 22.86 | 1.90 | gram |
Fett | 33.97 | 417.45 | 34.79 | gram |
Alkohol | 1.30 % | 15.98 | 1.33 | gram |
Mettet fett | 25.04 | 307.71 | 25.64 | gram |
Salt | 0.15 | 1.87 | 0.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.60 | Kr 154.84 | Kr 12.90 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 229 totalt | 1 229 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Kle en liten brødform med bakepapir. Finhakk sjokoladen, smelt den i vannbad, tilsett varm kaffe og rør den glatt. Smelt Delfia-fettet ved svak varme og avkjøl. Visp egg og sukker til eggedosis, bland inn sjokoladeblandingen.
Spe i delfiafettet, litt av gangen under stadig omrørning. Visp til den blir en jevn og glatt røre. Bland inn congnac/ whisky. Legg røren lagvis med Kvikk Lunsj og de andre ingrediensene.
Oppbevares i kjølskap eller fryser. Ved servering skjæres kaken i tynne skiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25126)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-10
Oppdatert dato:2008-06-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift