Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Friterte løkringer inneholder
100 Kalorier,
14 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Friterte løkringer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Friterte løkringer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 146 lesere
Lesere:
120693 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Friterte løkringer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.96 | 216.73 | Kcal |
Protein | 4.35 | 9.43 | gram |
Karbohydrat | 13.74 | 29.79 | gram |
Kostfiber | 3.36 | 7.28 | gram |
Fett | 2.32 | 5.03 | gram |
Mettet fett | 0.41 | 0.89 | gram |
Salt | 1.91 | 4.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.39 | Kr 5.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 867 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens løken og skjær den i skiver ca 0,5 cm tykke. Separer i ringer. Ha ringene i kaldt vann og la det stå i 30 minutter. Rist av vannet og legg de på ett kjøkkenpapir.
Pisk eggeplommen og rør inn melk og olje. Bland dette med mel, bakepulver og salt. Vend så inn de stivpiskede eggehvitene.
Varm opp oljen og dypp løkringene i deigen. La de renne litt av og la de steke i olje til de er gyldne. La renne av på kjøkkenpapir
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Karen Tripp
(Intern: 14927)
Kategori:
Fingermat/tapas
Diett/allergi:
Candida
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-29
Oppdatert dato:2003-07-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift