Fotograf:Kylling.no
Gai Chub Paeng Tod (friterte kyllinglår) inneholder 178 Kalorier, 15 g Karbo, 12 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Gai Chub Paeng Tod (friterte kyllinglår) har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Del over kyllinglårene ved leddet. Rør ut rismelet med vann. Varm opp olje i en wok eller en egnet gryte. Dypp kyllingbitene først i friteringsrøren og legg dem så forsiktig i den varme oljen. Stek i 6-7 minutter til de er gyllenbrune på farge og kyllingen er gjennomstekt. Pass på å snu stykkene underveis for å få jevn farge. Anrett kyllingstykkene på fat og pynt med taggete bananblader, tomatrose, koriander, vårløkkrøller og agurkpynt. Spises med ris, salat og søt chilisaus
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968083)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Land:
Thailand Innlagt dato:2002-05-19
Oppdatert dato:2019-01-02