Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Gjeddekaker oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Gjeddekaker



Gjeddekaker inneholder 118 Kalorier, 3 g Karbo, 12 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Gjeddekaker har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gjeddekaker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 1kgnytrukken gjedde i fileter
100grsmør
Litt purre
2sspotetmel
Ca 7,5dlmelk
2stkegg
1dlkremfløte
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Gjeddekaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118.41616.94Kcal
Protein11.7761.32gram
Karbohydrat2.6914.02gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett6.7335.06gram
Mettet fett4.0721.21gram
Salt0.211.10gram
Pris på oppskriftenKr 8.56Kr 44.60Kroner
Hele oppskriften veier2 084 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal fisken minst to ganger sammen med smør, siste gang tilsettes litt purre. Elt inn potetmelet og spe deigen med melk. Når deigen er glatt, tilsettes egg og fløte. Smak til med salt og pepper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2417)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2002-11-17
Lesere: 4791 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.