Glutenfri paideig inneholder
407 Kalorier,
39 g Karbo,
1 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Glutenfri paideig har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfri paideig er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glutenfri paideig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 407.32 | 1 629.28 | Kcal |
Protein | 1.09 | 4.36 | gram |
Karbohydrat | 39.09 | 156.36 | gram |
Kostfiber | 4.05 | 16.20 | gram |
Fett | 26.50 | 106.00 | gram |
Mettet fett | 5.80 | 23.20 | gram |
Salt | 1.30 | 5.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.75 | Kr 15.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 400 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kna sammen margarin, mel og salt til en grynet masse. Arbeid inn vannet og la den hvile tildekket i kjøleskap i en halv time.
Kjevle ut på bakebordet til en rund leiv på størrelse med paiformen.
Smør formen og ha i deigen. Trykk langs kantene.
Stek først i 15 minutter ved 225 grader og når fyllet er lagt på ytterligere 10-15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3352)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-10
Oppdatert dato:2003-02-10
Lesere:
38231 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.