Fotograf:
Rosemarie Pettersen
Er helt vanlige pannekaker med glutenfritt mel. Vi pyntet med litt eple og glutenfrie havreflakes.
Vi bruker glutenfritt mel av og til selv om ingen av oss har cøliaki, men mest for å prøve. Pannekaker, vafler og kaker er ganske OK å lage men brød sliter vi med. Ett tips som kan prøves er å ha i litt bakepulver i deigen. Oppskriften inneholder
128 Kalorier,
15 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie pannekaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 28 lesere
Lesere:
45688 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie pannekaker med ingrediensene over!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Verdi pr stykke Enhet Kalorier 128.10 199.96 66.65 Kcal Protein 5.02 7.84 2.61 gram Karbohydrat 15.00 23.41 7.80 gram Kostfiber 0.43 0.67 0.22 gram Fett 5.24 8.18 2.73 gram Mettet fett 2.69 4.20 1.40 gram Salt 0.73 1.14 0.38 gram Pris på oppskriften Kr 2.53 Kr 3.95 Kr 1.32 .- Hele oppskriften veier 624 totalt 156 pr porsj 52 pr stk gram Energiprosent fra karbo 46,83 % Ikke lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
pannekaker Bland sammen melmix og salt. Visp inn melken til en jevn røre.
Rør så inn eggene og smøret.
La svelle litt. Stek tynne pannekaker i stekepanne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3354)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato: 2017-11-11
Oppdatert dato: 2017-11-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift