Gravet reinsdyrfilet 2 inneholder
122 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Gravet reinsdyrfilet 2 har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gravet reinsdyrfilet 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5592 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gravet reinsdyrfilet 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 122.37 | 530.47 | Kcal |
Protein | 11.41 | 49.46 | gram |
Karbohydrat | 3.22 | 13.96 | gram |
Kostfiber | 1.37 | 5.94 | gram |
Fett | 6.79 | 29.43 | gram |
Mettet fett | 4.06 | 17.60 | gram |
Salt | 1.74 | 7.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 26.41 | Kr 114.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 734 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,52 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens filetene for sener og hinner. Hakk gulrot og purre og bland det med salt, sukker, pepper og rikelig med einer. Legg halvparten av krydderblandingen på et fat, del filetene i to og legg dem på kryddersengen. Dryss resten av krydder og einerblandingen over kjøttet og legg på press. Snu filetene etter et døgn, slå eddiken over og press videre. Ta så filetene opp og skyll dem raskt før du skjærer dem i tynne skiver.
Server dem med kokte poteter og en saus av rømme og skogsbær.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18402)
Kategori:
Kalde retter
Land:
Norge
Innlagt dato:2004-08-04
Oppdatert dato:2004-08-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.