Gravet reinsdyrfilet 2





Gravet reinsdyrfilet 2 inneholder 123 Kalorier, 3 g Karbo, 11 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Gravet reinsdyrfilet 2 har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gravet reinsdyrfilet 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grreinsdyrfilet,
4tssalt
4tsfarin,
1stkgulrot,
1stkpurre,
litt grovmalt pepper,
1ssfrukteddik,
3dlrømme,
300grskogs bærblanding,
einer.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Gravet reinsdyrfilet 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122.51531.08Kcal
Protein11.4449.59gram
Karbohydrat3.2213.96gram
Kostfiber1.385.98gram
Fett6.7929.43gram
Mettet fett3.9717.21gram
Salt1.747.55gram
Pris på oppskriftenKr 26.41Kr 114.49Kroner
Hele oppskriften veier1 734 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens filetene for sener og hinner. Hakk gulrot og purre og bland det med salt, sukker, pepper og rikelig med einer. Legg halvparten av krydderblandingen på et fat, del filetene i to og legg dem på kryddersengen. Dryss resten av krydder og einerblandingen over kjøttet og legg på press. Snu filetene etter et døgn, slå eddiken over og press videre. Ta så filetene opp og skyll dem raskt før du skjærer dem i tynne skiver.
Server dem med kokte poteter og en saus av rømme og skogsbær.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18402)
Kategori: Kalde retter
Land: Norge
Innlagt dato:2004-08-04
Oppdatert dato:2004-08-04
Lesere: 4847 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.