Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Gravet sild oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Gravet sild



Gravet sild inneholder 278 Kalorier, 10 g Karbo, 14 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Gravet sild har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gravet sild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2kgfersk sild
12sssukker
8sssalt
nymalt pepper
frisk eller dypfryst dill




Næringsdeklarasjon for Gravet sild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier277.514 140.45Kcal
Protein13.67203.96gram
Karbohydrat10.46156.06gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett20.11300.04gram
Mettet fett4.1862.37gram
Salt9.20137.22gram
Pris på oppskriftenKr 4.68Kr 69.83Kroner
Hele oppskriften veier1 492 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens, vask og fileter silden. Skjær bort sideben og finner, men la skinnet sitte på.

Legg sildefiletene med skinnsiden ned i langpanne eller lignende. Bland sukker og salt, og dryss godt på med hakket dill. La silden stå ca 1 1/2 døgn ved romtemperatur. Silden bør fryses før eller etter graving. Trekk skinnet av filetene før servering, og server gravet sild med senneppsaus og grovt brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11453)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere: 4463 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.