Gresskar med kirsebær inneholder
150 Kalorier,
37 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Gresskar med kirsebær har ingen allergener
Gresskar med kirsebær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2794 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gresskar med kirsebær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.09 | 2 254.35 | Kcal |
Protein | 0.57 | 8.56 | gram |
Karbohydrat | 36.72 | 551.53 | gram |
Kostfiber | 0.33 | 4.96 | gram |
Fett | 0.03 | 0.45 | gram |
Mettet fett | 0.03 | 0.45 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.66 | Kr 69.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 502 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 97,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kirsebærene skylles og steines ut. Kirsebær og gresskarkjøtt, skåret ut i firkanter eller boret ut med et gresskarbor, legges lagvis med sukkeret i en tykkbunnet gryte og settes lunt, til det safter. Syltetøyet bringes i kok over svak varme og kokes sakte 10 min. Atamon røres i. Syltetøyet helles opp og glassene lukkes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 25834)
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-23
Oppdatert dato:2009-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift