Gresskarsmør inneholder
84 Kalorier,
20 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Gresskarsmør har ingen allergener
Gresskarsmør er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3039 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gresskarsmør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.46 | 1 178.30 | Kcal |
Protein | 0.83 | 11.58 | gram |
Karbohydrat | 19.52 | 272.32 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 13.81 | gram |
Fett | 0.12 | 1.67 | gram |
Mettet fett | 0.09 | 1.26 | gram |
Salt | 0.00 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.91 | Kr 54.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 395 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 92,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pakk sitronskall, kanelstenger og nelliker inn i gaspose. Sett vann, sukker og ingefær i kok, ha gresskarstykkene og gasposen i, og la det småkoke i en halv time under jevntlig omrøring. Ta gasposen opp og blend resten i en foodprocessor.
Der frigøres mye saft fra fruktkjøttet, og detfor kan det være nødvendig å koke gresskarsmøret litt mere inn, under stadig omrøring. Tilsett evt. atamon og fyll det opp i rene, evt. atamonskyllede sylteglass. Oppbevar det på et kaldt og mørkt sted.
Når sylteglasset er blitt åpnet, bør det oppbevares i kjøleskap. Uåpnet kan gresskarsmøret holde seg i opp til to måneder.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 25825)
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-23
Oppdatert dato:2009-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift