Grillstekte spareribs med sur-søt saus inneholder
245 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Grillstekte spareribs med sur-søt saus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillstekte spareribs med sur-søt saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6415 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillstekte spareribs med sur-søt saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 245.10 | 725.50 | Kcal |
Protein | 10.89 | 32.23 | gram |
Karbohydrat | 2.27 | 6.72 | gram |
Kostfiber | 0.38 | 1.12 | gram |
Fett | 21.30 | 63.05 | gram |
Mettet fett | 7.69 | 22.76 | gram |
Salt | 0.45 | 1.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.19 | Kr 15.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 480 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg spareribsene i en stor gryte, dekk med vann og kok opp. Skru ned platen og la syde i 20 minutter. Ta gryten av platen og la spareribsene dryppe godt av. Oppbevar kjøttet på kjøl, til det skal tilberedes på grillen.
Sur-søt saus:
Skjær agurken igjennom på langs og fjern kjernene, med en teskje. Skjær agurken i skiver. Varm oljen opp i en gryte, tilsett løk og sauter i 3 minutter. Hell alle de øvrige saus-ingredienser unntatt agurkskiverne i gryten og kok opp. Skru ned platen og la sausen syde 1 minutt. Tilsett agurketerninger og kok videre ytterligere 1 minutt.
Stek spareribsene over glødende kul på en havegrill eller under en ovngrill, til de er gyldne over det hele. Hell sausen over kjøttet og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 20925)
Kategori:
Grillmat
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-11-20
Oppdatert dato:2005-11-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift