Fotograf:
Bonduelle
Grønnsakstortilla med créme fraíche og persille inneholder
98 Kalorier,
9 g Karbo,
4 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Grønnsakstortilla med créme fraíche og persille har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsakstortilla med créme fraíche og persille er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3866 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsakstortilla med créme fraíche og persille!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.47 | 144.33 | Kcal |
Protein | 3.65 | 5.35 | gram |
Karbohydrat | 9.19 | 13.47 | gram |
Kostfiber | 2.00 | 2.93 | gram |
Fett | 4.79 | 7.02 | gram |
Mettet fett | 1.91 | 2.80 | gram |
Salt | 0.17 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.28 | Kr 6.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 173 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La Bonduelle-grønnsaksblandingen dryppe av i en sil. Skrell potetene og skjær dem i 1 mm tynne skiver. Skrell og finhakk løken. Kok potetskivene i 5 minutter i litt vann. Ta opp potetene med en hullsleiv og la det renne av dem. Knekk eggene i en skål og pisk dem sammen.
Varm opp jordnøttoljen på en teflonpanne med høy kant (20 cm diameter). Sauter løk og poteter i pannen og ta dem ut. Bland dette med eggene og Bonduelle-grønnsaksblandingen, og smak deretter til med chili og kanel.
Varm opp litt mer olje på stekepannen og hell blandingen opp i. Legg på lokket, skru ned varmen og la eggemassen stivne på svak varme. I mellomtiden rører du inn hakket persille i crème fraîche..
La tortillaen gli fra stekepannen og over på et fat. Skjær ut trekanter av den og server den med crème fraîche med persille i.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28758)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-14
Oppdatert dato:2012-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift