Kok potetene på middels varme med skallet på til de er møre. Skrell potetene og mos dem med en gaffel. Riv rødbetene og bland dem med potetene og byggrynene. Smak til med salt og pepper. Form til små biffer og stek dem i olje til de er gylne og gjennomvarme.
Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 1 minutt. Avkjøl i kaldt vann. Kutt tomatene i grove biter og bland med aspargesbønner, spirer og olivenolje. Smak til med litt salt og pepper.
Stek spinaten raskt i smør og krydre med salt og pepper.
Serveres med bearnaisaus eller kryddersmør. Ønsker du retten vegan lager du vegansk bearnaissaus og dropper kryddersmøret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34342)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2018-10-15
Oppdatert dato:2018-10-15