Skrell poteten og skjær den i terninger, 1 x 1 cm, og kok dem så vidt myke i lettsaltet vann. Skjær salamien i strimler. Knekk eggene og "slå dem i stykker".
Bland i melk, salt, rørsukker og pepper.
Varm matfettet i en stekepanne, helst teflon, og brun løken. Tilsett deretter poteter, salami, mais og paprika og rør om. Hell over eggene og se til at de fordeler seg over alle ingrediensene. Stek på svak varm til eggene har stivnet på kanten. Snu omeletten ved hjelp av et lokk og stek den på andre siden.
Skjær omeletten i trekanter. En frisk frukt og f.eks. en tomat supplerer matpakken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35274)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2020-07-28
Oppdatert dato:2020-07-28