Fotograf:
Frukt.no
Potet og blomkålburger inneholder
80 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Potet og blomkålburger har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potet og blomkålburger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potet og blomkålburger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.04 | 315.31 | Kcal |
Protein | 4.99 | 19.66 | gram |
Karbohydrat | 5.11 | 20.13 | gram |
Kostfiber | 1.28 | 5.04 | gram |
Fett | 4.12 | 16.23 | gram |
Mettet fett | 1.27 | 5.00 | gram |
Salt | 0.34 | 1.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.17 | Kr 16.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 576 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Del poteter i biter og blomkål i buketter. Kok potetene et kvarters tid og tilsett blomkål etter ca. 8 minutter. La alt få renne av og ha det tilbake i kjelen for damping et par minutter. Bruk en potetmoser og mos alt sammen. Pisk inn litt mykt smør.
Tilsett sennep og strimlet skinke og smak til. Tilsett 2 ss hvetemel og del i 4. Form biffer/kaker på melet benk. Varm opp olje i stekepannen og stek kakene 6-8 minutter til de får gyllen og sprø overflate.
Servér godbitene med speilegg, salat og tomater i skiver. Ha godt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 25000)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-03
Oppdatert dato:2008-06-03
Lesere:
4971 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift