Fotograf:
Brodogkorn.no
En grov baguett er perfekt festivalmat. Metter lenge og med smaksrikt pålegg kan det bli en spennende opplevelse! Oppskriften inneholder
266 Kalorier,
29 g Karbo,
8 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grov baguett med ridderost og spekeskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2760 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grov baguett med ridderost og spekeskinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 265.60 | 693.22 | Kcal |
Protein | 8.38 | 21.87 | gram |
Karbohydrat | 29.48 | 76.94 | gram |
Kostfiber | 1.46 | 3.81 | gram |
Fett | 12.36 | 32.26 | gram |
Mettet fett | 5.79 | 15.11 | gram |
Salt | 1.32 | 3.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.40 | Kr 27.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 261 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del baguetten i to på langs.
2. Bre smør på den ene halvdelen av baguetten og legg ruccula over.
3. Legg deretter på ridderost og spekepølse, legg den andre halvdelen av baguetten over tilslutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31181)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Innlagt dato:2014-02-20
Oppdatert dato:2014-02-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift