Fotograf:Dansukker
Grunnoppskrift muffins inneholder 310 Kalorier, 40 g Karbo, 6 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Grunnoppskrift muffins har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Variasjoner
tilsett 0,5 g safran
2 ss kakao
1 1/2 dl hakket sjokolade
revet skall av 1 sitron
1 1/2 dl ferske eller dypfryste bær
2 3 ts pepperkakekrydder
1 1/2 dl rosiner
kaneldyppede eplebåter
Pynt med
Dansukker Melis, lag gjerne sjabloner som du legger over kaken før du strør over melisen.
glasur, 2 dl Dansukker Melis med valgfri smak, 1-2 ss vann, lag gjerne fantasifigurer
Dansukker Perlesukker
med mandler og nøtter
en kombinasjon av flere alternativer
del dem og fyll dem med fløte, crème fraîche eller fromasj, og bær
Smelt margarinen og tilsett melken. La alt bli varmt uten å koke. Visp egg og sukkerlett.
Bland hvetemelet med bakepulver, potetmel og vaniljesukker, og tilsett det vekselvis med melkeblandingen i eggedosisen. La gjerne røren hvile i kjøleskap over natten, da får du ekstra luftige og fine muffins. Hell opp i papirformer på langpanne eller i muffinsplate. Stek kakene midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter.
Tips
Lag overraskelsesmuffins. Legg en liten godtebit på hver muffins etter halve steketiden. Pynt med en lik godtebit når muffinsene er ferdigstekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26599)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-11-09
Oppdatert dato:2018-04-11