Fotograf:Astrid Hals Saftige og supergode muffins, fylt med biter av deilig sjokolade - kan det bli bedre.
Oppskriften inneholder 353 Kalorier, 38 g Karbo, 7 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rør smør og sukker forholdsvis lenge, til det er hvitt og kremaktig. Tilsett egg ett og ett egg og rør sammen røren mellom hvert egg. Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med melk. Bland til slutt inn sjokoladebitene.
Fordel røren i store muffinsformer. Stek dem midt i stekeovnen ved 200 °C i 15-20 minutter.
Bruker du mindre muffinsformer får du flere muffinser. Da tar det også litt kortere tid å steke dem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 17313)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-03-31
Oppdatert dato:2021-12-18