Smelt smør/margarin, tilsett melken og la den bli varmt uten å koke. Visp egg og sukker lett sammen. Bland bakepulver, potetmel og vaniljesukker og hvetemel, og tilsett det vekselvis i med melkeblandingen i eggedosisen . La gjerne røren hvile i kjøleskap over natten, da får du ekstra luftige muffins. Hell røren i papirformer eller i et smurt muffinsbrett. Stekes midt i ovnen på 225 °C i ca. 12 minutter.
Brekk saltstengene i mindre biter, og trykk dem ned i muffinsene. Bland melis, litt vann og konditorfarge i en skål, og dypp den øvre delen av muffinsene i dette. La tørke. Lag øyne av godteri, og sett dem fast blant piggene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34391)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2018-10-28
Oppdatert dato:2018-10-28