Fotograf:
Brodogkorn.no
Egg og bacon er en klassisk kombinasjon, og passer også godt i en matmuffins. Oppskriften inneholder
220 Kalorier,
20 g Karbo,
9 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Matmuffins med egg og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6680 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Matmuffins med egg og bacon med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 220.01 | 2 732.83 | 227.74 | Kcal |
Protein | 9.48 | 117.75 | 9.81 | gram |
Karbohydrat | 19.61 | 243.58 | 20.30 | gram |
Kostfiber | 2.55 | 31.67 | 2.64 | gram |
Fett | 10.95 | 136.01 | 11.33 | gram |
Mettet fett | 2.76 | 34.28 | 2.86 | gram |
Salt | 0.90 | 11.16 | 0.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.73 | Kr 46.33 | Kr 3.86 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 242 totalt | 1 242 pr porsj | 104 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
store muffins
1. Stek baconet og la overflødig fett renne av på kjøkkenpapir.
2. Kok eggene, avkjøl og skrell dem. Del eggene i små terninger.
3. Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.
4. Visp sammen egg, olje og yoghurt. Rør blandingen sammen med det tørre.
5. Bland inn egg og bacon. Hold igjen litt bacon til pynt på muffinsene.
6. Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
7. Pynt gjerne muffinsene med ekstra bacon.
8. Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
Server muffinsene med god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 30757)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Muffins
Innlagt dato:2013-12-09
Oppdatert dato:2013-12-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift