Fotograf:
sxc.hu
Amerikanske muffins 2 inneholder
406 Kalorier,
36 g Karbo,
7 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Amerikanske muffins 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Amerikanske muffins 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9805 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Amerikanske muffins 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 406.06 | 3 838.81 | Kcal |
Protein | 7.00 | 66.18 | gram |
Karbohydrat | 35.76 | 338.07 | gram |
Kostfiber | 2.94 | 27.79 | gram |
Fett | 25.46 | 240.69 | gram |
Mettet fett | 2.53 | 23.92 | gram |
Salt | 0.98 | 9.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.90 | Kr 65.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 945 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk eggene luftige med brun farin, vaniljesukker og olje.
Riv eplene (trykk litt saft av dem, hvis de er veldig fuktige) og hakk
valnøttene grovt (rist dem evt. først).
Bland eple og valnøtter i eggemassen.
Sikt hvetemel, salt, natron, bakepulver, kanel og ingefær over og bland deigen
omhyggelig.
Ha deigen i smurte muffins-former eller i usmurte papirformer (evt.
dobbelte, hvis de er tynne) - en god ss i hver.
Formene skal være 3/4 fulle.
Bak dem ved 200°C i 25-30 min., til de er hevede og lett brune på
oversiden.
La dem kjøle litt av og server dem straks.
Muffins smaker best nybakte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26734)
Kategori:
Muffins
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Amerika
Innlagt dato:2009-12-16
Oppdatert dato:2009-12-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift