Fotograf:
Dr Oetker
Sitronmuffins 3 inneholder
311 Kalorier,
51 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Sitronmuffins 3 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitronmuffins 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3667 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sitronmuffins 3 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 311.47 | 3 603.33 | 180.17 | Kcal |
Protein | 4.67 | 54.03 | 2.70 | gram |
Karbohydrat | 51.07 | 590.82 | 29.54 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 10.30 | 0.51 | gram |
Fett | 9.52 | 110.13 | 5.51 | gram |
Alkohol | 0.15 % | 1.74 | 0.09 | gram |
Mettet fett | 5.75 | 66.52 | 3.33 | gram |
Salt | 0.53 | 6.17 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.79 | Kr 55.41 | Kr 2.77 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 157 totalt | 1 157 pr porsj | 58 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 65,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
muffins
Muffins:
Smelt smør og avkjøl det, eller la det mykne i romtemperatur. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepulver og sitronskall og bland det deretter i eggedosisen. Ha i smør og melk. Rør sakte til røren er jevn og glatt, og ha den i muffinsformer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 225°C i ca. 10 min. Avkjøles før pynting.
Frosting:
Visp melis og smør med elektrisk visp på lav hastighet. Tilsett kremost og sitrondråper. Visp til kremen er luftig. Ha på muffinsene ved hjelp av sprøytepose eller kniv.
Tips
Dersom kremen blir litt for flytende, tilsett mer melis til den har fått den konsistens som er ønskelig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30195)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-24
Oppdatert dato:2018-03-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift