Fotograf:
Kylling.no
Valnøtt- og sjokolademuffins inneholder
361 Kalorier,
33 g Karbo,
7 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Valnøtt- og sjokolademuffins har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Valnøtt- og sjokolademuffins er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Valnøtt- og sjokolademuffins med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 360.67 | 4 301.03 | 268.81 | Kcal |
Protein | 7.14 | 85.15 | 5.32 | gram |
Karbohydrat | 32.57 | 388.40 | 24.28 | gram |
Kostfiber | 1.78 | 21.23 | 1.33 | gram |
Fett | 22.03 | 262.71 | 16.42 | gram |
Mettet fett | 10.42 | 124.26 | 7.77 | gram |
Salt | 0.54 | 6.48 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.27 | Kr 50.92 | Kr 3.18 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 193 totalt | 1 193 pr porsj | 75 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
muffins
Rør smør og sukker forholdsvis lenge, til det er hvitt og kremaktig.
Tilsett et og ett egg og rør godt mellom hver. Sikt sammen hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker og tilsett vekselvis med melk. Vend til slutt inn grovhakkede valnøtter.
Fordel røren i store muffinsformer. Stek dem midt i stekeovnen ved 200 °C i 15-20 minutter.
Dette blir store muffins. Lager du muffinsene i mindre former, får du flere muffinser. De trenger også litt kortere steketid.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17315)
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-31
Oppdatert dato:2004-03-31
Lesere:
5648 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift