Fotograf:Rosemarie Pettersen Muffins uten egg og melk er helt greie på smak. De smaker greit og med litt pynt som vi la på blir det fint. Men de ble litt rare i fasongen, falt sammen på en måte.
Bland mel, sukker, bakepulver, salt og natron i en stor bolle.
I en mindre bolle blandes olje/vann/bakepulver, deretter tilsettes eplejuice og oljen.
Bland dette inn i den tørre blandingen. Rør godt og fyll hver muffinsform 2/3 full.
Stekes ca. 18 min. eller til de er gyldne på 200 grader midt i ovnen.
NB! Disse tre ingrediensene blandes sammen i en liten skål.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kristin Øien
(Intern: 1297)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Diett/allergi:
Uten melk Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-12-07
Oppdatert dato:2017-12-07