Fotograf:
Melk.no
Kardemommemuffins med variasjon inneholder
360 Kalorier,
44 g Karbo,
6 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Kardemommemuffins med variasjon har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kardemommemuffins med variasjon er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6523 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kardemommemuffins med variasjon med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 359.51 | 2 450.53 | 204.21 | Kcal |
Protein | 5.83 | 39.74 | 3.31 | gram |
Karbohydrat | 43.68 | 297.74 | 24.81 | gram |
Kostfiber | 1.31 | 8.93 | 0.74 | gram |
Fett | 17.65 | 120.31 | 10.03 | gram |
Mettet fett | 10.40 | 70.89 | 5.91 | gram |
Salt | 0.63 | 4.31 | 0.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.95 | Kr 20.11 | Kr 1.68 | .- |
Hele oppskriften veier | 682 totalt | 682 pr porsj | 57 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
store muffins
Visp egg og sukker til lett og porøs eggedosis. Smelt smøret og bland det med melken. Ha det i eggedosisen. Bland det tørre og ha det i deigen til slutt. Tilsett den smaksvarianten du måtte ønske, eller lag en stor porsjon deig som du deler og tilsetter ulike smaksvarianter. Fordel røren i muffinsformer og stek dem.
Forslag til variasjoner:
- 200 g frosne bær (bringebær eller blåbær)
- 1 pl. (100 g) kokesjokolade, grovhakket
- 1/2 l grovt revne gulrøtter
- 1 dl rosiner
- 1 1/2 ts kanel
- 1/2 ts reven muskattnøtt
I stekeovnen ved 190 grader i 20 - 25 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 17309)
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-30
Oppdatert dato:2004-03-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift