Fotograf:Dansukker
Rips- og solbærmuffins inneholder 235 Kalorier, 37 g Karbo, 5 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Rips- og solbærmuffins har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pisk egg, melk og salt. Bland alle de tørre ingrediensene og rør dem inn i eggeblandingen.
Smelt matfettet og rør det inn i røren. Tilsett bærene.
Fordel røren i muffinsformer. Ikke fyll formene mer enn 3/4 fulle. Stek i ovnen på 200 °C i ca. 20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26610)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-11-16
Oppdatert dato:2018-04-11