Fotograf:Meny Red Velvet er en klassiker i USA og finnes både i form av ostekake, vanlig kake og som oppskriften her; muffins. Med rød konditorfarge skiller disse små kakene seg ut i mengden, og med blåbær og hvit frosting til pynt er de helt topp til 17. mai! Oppskriften gir ca 16 cupcakes.
Oppskriften inneholder 408 Kalorier, 40 g Karbo, 4 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pisk egg og sukker luftig i en kjøkkenmaskin, ca 5 min. Bland alle tørre ingredienser og tilsett alt det flytende, miks med eggedosisen. Tilsett rød farge. Ha i muffinsformer, ca halvfulle med røre.
Stek på 180 grader i ca. 15 min. Avkjøl muffinsene helt og lag frosting imens.
Pisk smør og melis hvitt, ca 5 min. Tilsette kremost. Det er viktig at smør og kremost har romtemperatur, hvis ikke vil det lett klumpe det seg.
Pynt de avkjølte kakene med frosting ved å bruke sprøytepose. En frysepose hvor man klipper tuppen av fungerer fint om man ikke har sprøytepose.
Pynt med bær, kakepynt og farget marsipan som du former etter ønske.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34600)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2019-01-26
Oppdatert dato:2019-01-26