Fotograf:
Melk.no
Muffins skal slett ikke bare være søte. Disse har fetaost og sorte oliven i seg, og er nydelige for seg selv eller ved siden av en salat. Oppskriften inneholder
251 Kalorier,
25 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Muffins med oliven og fetaost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3684 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Muffins med oliven og fetaost med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 250.51 | 2 450.01 | 204.17 | Kcal |
Protein | 9.95 | 97.31 | 8.11 | gram |
Karbohydrat | 24.69 | 241.47 | 20.12 | gram |
Kostfiber | 2.92 | 28.56 | 2.38 | gram |
Fett | 11.79 | 115.31 | 9.61 | gram |
Mettet fett | 5.53 | 54.08 | 4.51 | gram |
Salt | 1.70 | 16.63 | 1.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.22 | Kr 41.27 | Kr 3.44 | .- |
Hele oppskriften veier | 978 totalt | 978 pr porsj | 82 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
muffins
Del osten i små terninger og oliven i to.
Bland mel, bakepulver, salt, fetaost og oliven.
Visp sammen egg, smeltet smør og yoghurt. Rør blandingene sammen.
Bruk et muffinsbrett til 12 muffins med små papirformer i, eller bruk store papirformer. Deigen gir 12 små eller 6 store muffins. Fyll formene 2/3 fulle.
Stek muffinsene midt i forvarmet ovn på 200 °C i 20 - 25 minutter.
Avkjøl på rist.
Server dem med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30432)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-16
Oppdatert dato:2013-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift