Fotograf:Dansukker
Hasselnøttis med bringebær inneholder 288 Kalorier, 21 g Karbo, 5 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr Hasselnøttis med bringebær har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spre hasselnøttene utover i en langpanne. Rist dem midt i ovnen ved 200 °C i ca. 5 minutter. Pass nøye på, nøtter blir fort for mørke. Avkjøl nøttene litt før de gnis i et håndkle til mesteparten av skallet er fjernet. Mal halvparten av nøttene og hakk resten av dem.
Visp sammen eggeplommer og sukker. Kok opp melk, fløte og sirup. Visp den varme melkeblandingen inn i eggeblandingen. Sil gjennom en finmasket sikt. Tilsett hasselnøttene. Kjør blandingen i ismaskin. Eller sett den i fryseren i minst 5 timer og rør om med jevne mellomrom.
Server isen med hele og/eller moste, silte bringebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34986)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet Innlagt dato:2020-05-12
Oppdatert dato:2020-05-12