Havregrynskake med epler 2 inneholder
169 Kalorier,
25 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Havregrynskake med epler 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Havregrynskake med epler 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3044 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Havregrynskake med epler 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 169.12 | 1 565.95 | 130.50 | Kcal |
Protein | 3.33 | 30.83 | 2.57 | gram |
Karbohydrat | 25.37 | 234.91 | 19.58 | gram |
Kostfiber | 2.41 | 22.32 | 1.86 | gram |
Fett | 5.50 | 50.93 | 4.24 | gram |
Mettet fett | 2.87 | 26.57 | 2.21 | gram |
Salt | 0.26 | 2.43 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.26 | Kr 20.93 | Kr 1.74 | .- |
Hele oppskriften veier | 926 totalt | 926 pr porsj | 77 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 60 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør sammen smør og sukker. Tilsett egg og ha i det andre unntatt eplene.
Hell i smurt og strødd form.
Rull eplebåtene i sukker og kanel og stikk de ned i røren.
Dryss resten av kanel og sukker over.
Stek ved 175 grader i 30-40 minutter. Kontroller med bakepinne.
Brukes som dessert også.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118966927)
Kategori:
Eplekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-25
Oppdatert dato:2002-03-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.