Havregrynsuppe inneholder
61 Kalorier,
5 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Havregrynsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Havregrynsuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
18047 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Havregrynsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.07 | 372.99 | Kcal |
Protein | 0.69 | 4.21 | gram |
Karbohydrat | 5.44 | 33.22 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 3.05 | gram |
Fett | 3.95 | 24.12 | gram |
Mettet fett | 2.42 | 14.78 | gram |
Salt | 0.29 | 1.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.88 | Kr 5.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 443 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg grynene i kaldt vann og kok dem ved svak varme i 30 minutter. Press grynsuppen gjennom en sikt.
Vask rosinene og kok dem i 3 dl vann i en kjele for seg. De skal være store og klare.
Kok grynsuppen opp sammen med rosinene og det vannet som de er kokt i. Tilsett sukker og salt.
Ved servering legger man en skvett fløte i hver tallerken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2384)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2002-11-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift