Hel åbor stekt i panne





Hel åbor stekt i panne inneholder 114 Kalorier, 3 g Karbo, 18 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Hel åbor stekt i panne har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hel åbor stekt i panne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,25kghel åbor
2tssalt

Panering:

1stkegg
1dlgriljernmel eller hvetemel
Ca 2,5ssmargarin eller smør til steking


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hel åbor stekt i panne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113.53402.16Kcal
Protein18.4565.36gram
Karbohydrat2.819.95gram
Kostfiber0.341.20gram
Fett3.0910.95gram
Mettet fett0.702.48gram
Salt1.134.00gram
Pris på oppskriftenKr 11.26Kr 39.89Kroner
Hele oppskriften veier1 417 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap, rens og skyll fisken. Salt fisken inn- og utvendig. Pensle den med sammenvispet egg, vend den i griljernmel eller hvetemel.

Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek fisken på begge sider til den er gjennomstekt og lysebrun, ca 5-7 minutter på hver side.

Serveres nystekt. Klipp gjerne dill eller persille over.

Server med sitronbåter, kokte poteter, brunet smør smakt til med pepperrot eller rømmesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11931)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 3437 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.