Hel åbor stekt i panne inneholder
111 Kalorier,
3 g Karbo,
18 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hel åbor stekt i panne har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hel åbor stekt i panne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4472 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hel åbor stekt i panne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.19 | 393.87 | Kcal |
Protein | 18.45 | 65.36 | gram |
Karbohydrat | 2.81 | 9.95 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 1.20 | gram |
Fett | 2.83 | 10.02 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 2.23 | gram |
Salt | 1.13 | 3.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.26 | Kr 39.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 417 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,1 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrap, rens og skyll fisken. Salt fisken inn- og utvendig. Pensle den med sammenvispet egg, vend den i griljernmel eller hvetemel.
Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek fisken på begge sider til den er gjennomstekt og lysebrun, ca 5-7 minutter på hver side.
Serveres nystekt. Klipp gjerne dill eller persille over.
Server med sitronbåter, kokte poteter, brunet smør smakt til med pepperrot eller rømmesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11931)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.