Hel sik stekt i panne





Hel sik stekt i panne inneholder 133 Kalorier, 4 g Karbo, 19 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Hel sik stekt i panne har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hel sik stekt i panne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,25kghel sik
2tssalt

Panering:

1stkegg
1dlgriljernmel eller hvetemel
Ca 2,5ssmargarin eller smør til steking


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hel sik stekt i panne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier132.93304.72Kcal
Protein18.6142.66gram
Karbohydrat4.359.97gram
Kostfiber0.521.19gram
Fett4.4510.20gram
Mettet fett1.032.36gram
Salt1.723.94gram
Pris på oppskriftenKr 13.31Kr 30.51Kroner
Hele oppskriften veier917 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap, rens og skyll fisken. Salt fisken inn- og utvendig. Pensle den med sammenvispet egg, vend den i griljernmel eller hvetemel.

Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek fisken på begge sider til den er gjennomstekt og lysebrun, ca 5-7 minutter på hver side.

Serveres nystekt. Klipp gjerne dill eller persille over.

Server med sitronbåter, kokte poteter, brunet smør smakt til med pepperrot eller rømmesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11930)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 2963 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.