Hel sik stekt i panne



Hel sik stekt i panne inneholder 129 Kalorier, 4 g Karbo, 19 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Hel sik stekt i panne har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hel sik stekt i panne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere: 5923 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,25kghel sik
2tssalt

Panering:

1stkegg
1dlgriljernmel eller hvetemel
Ca 2,5ssmargarin eller smør til steking




Næringsdeklarasjon for Hel sik stekt i panne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129.37296.56Kcal
Protein18.6242.68gram
Karbohydrat4.359.97gram
Kostfiber0.521.19gram
Fett4.059.28gram
Mettet fett0.922.11gram
Salt1.713.92gram
Pris på oppskriftenKr 13.31Kr 30.51Kroner
Hele oppskriften veier917 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo13,44 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrap, rens og skyll fisken. Salt fisken inn- og utvendig. Pensle den med sammenvispet egg, vend den i griljernmel eller hvetemel.

Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek fisken på begge sider til den er gjennomstekt og lysebrun, ca 5-7 minutter på hver side.

Serveres nystekt. Klipp gjerne dill eller persille over.

Server med sitronbåter, kokte poteter, brunet smør smakt til med pepperrot eller rømmesaus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11930)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.