Steik kjøttet sammen med grovt oppdelt løk, hvitløk og svisker. Brun alt sammen over svak varme i ca 10 minutter mens du snur og vender på ingrediensene.
Skjær kålrot og hodekål i store biter og hell vann over biffen slik at den dekker. Legg i grønnsakene og la alt surre under lokk ca en halv time.
Bruk deler av kokekraften til å lage en brun jevning. Smak den til og server alt sammen med poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Etegilde
(Intern: 1937)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.