Helstekt Strutsefilét inneholder
110 Kalorier,
0 g Karbo,
22 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Helstekt Strutsefilét har ingen allergener
Helstekt Strutsefilét er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4989 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt Strutsefilét!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.52 | 456.55 | Kcal |
Protein | 21.98 | 91.63 | gram |
Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 2.40 | 10.00 | gram |
Mettet fett | 0.81 | 3.38 | gram |
Salt | 0.22 | 0.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.99 | Kr 70.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 501 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Strutsen plaseres på skypannen etter å være gnidd inn med krydder efter eget valg.
Overhelles med rødvin, så der står ca. 1/2 cm i pannen.
Ovnen forvarmes til 225 grader.
Med steketermometer i den tykkeste del af kjøttet skal temperaturen vise 72 grader.
Kjøttet tas ut og skal hvile i ca. 15 min, og kan deretter skjæres opp.
Tilbehøret (majs, babygulrøtter, bladselleri- og purrer i skiver) kastes i en meget varm jerngryte eller wok og svitses etter behag.
Der kan med fordel serveres flødepoteter - men alle slags poteter og saus, du ville velge til en oksestek, kan brukes til struts
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 3018)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-04
Oppdatert dato:2003-01-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.