Fotograf:
Kylling.no
Hjemmelaget pasta inneholder
275 Kalorier,
43 g Karbo,
12 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Hjemmelaget pasta har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelaget pasta er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget pasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 274.77 | 801.31 | Kcal |
Protein | 11.79 | 34.38 | gram |
Karbohydrat | 43.08 | 125.63 | gram |
Kostfiber | 2.04 | 5.95 | gram |
Fett | 5.69 | 16.59 | gram |
Mettet fett | 1.34 | 3.91 | gram |
Salt | 1.32 | 3.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.42 | Kr 7.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 292 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Sikt melet i en liten haug på arbeidsbordet.
2. Lag en fordypning midt i haugen og ha i salt, egg og olje.
3. Bland ingrediensene sammen med en gaffel. Deretter knar du deigen godt til den blir sammenhengende smidig. Bruk hendene.
4. Sett deigen til side, og la den hvile ca. 20 minutter du kjevler den ut så tynt og jevnt som mulig.
5. Brett deigen i tre. Bruk en linjal og skjær ca. 1 cm brede bånd (tagliatelle) med en pizzatrinse.
6. Kok pastaen i lettsaltet vann i 2-3 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
8492 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26500)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-10-20
Oppdatert dato:2009-10-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift