Kyllingsnurrer



Kyllingsnurrer oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Kyllingsnurrer er nesten som et pizza-wienerbrød, og er klart blant barnas favoritter. Super i matpakken eller som piknik-mat.

Oppskriften inneholder 219 Kalorier, 27 g Karbo, 11 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kyllingsnurrer er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3353 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Deig:

1pakkegjær (50 g)
3dlvann
4ssolje
2tssalt
2stkegg
Ca 1literhvetemel
egg til pensling

Fyll:

1liten bokstomatpuré
1stk litefinhakket løk
4ssmaiskorn
0,5stkgrillet kylling
Ca 2dlrevet ost (f.eks. jarlsberg)




Kalorier og næringsinnhold i Kyllingsnurrer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier219.24934.99187.00Kcal
Protein11.0447.089.42gram
Karbohydrat26.91114.7622.95gram
Kostfiber2.319.851.97gram
Fett6.9829.775.95gram
Mettet fett1.948.271.65gram
Salt1.124.770.95gram
Pris på oppskriftenKr 2.72Kr 11.60Kr 2.32.-
Hele oppskriften veier1 706 totalt426 pr porsj85 pr stk gram
Energiprosent fra karbo49,09 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

1. Løs opp gjæren i lunkent vann (37 °C). Tilsett olje og egg. Rør inn mel til passe deig. Sett deigen lunt og la den heve til nesten dobbel størrelse, ca. 1/2 time.
2. Kjevle ut deigen til en firkantet leiv, ca. 5 mm tykk. Smør tomatpuré utover deigen. Bland eventuelt inn litt vann for å få den litt mer smørevennlig. Dryss finhakket løk og maiskorn over.
3. Skjær kyllingen i passe store biter og fordel kjøttet utover leiven. Dryss revet ost over til slutt. Rull deigen sammen til en pølse. Skjær tykke skiver av pølsen, ca. 3 cm, og legg dem på et stekebrett. La skivene heve i 20-30 minutter.
4. Pensle med sammenvispet egg og stek ved 225 °C i 20-25 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967413)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2016-09-02
Oppdatert dato:2016-09-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ravioli med eggeplomme.Ravioli med eggeplomme.
Denne retten har 336,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelaget pasta.Hjemmelaget pasta.
Denne retten har 278,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingsnurrer.Kyllingsnurrer.
Denne retten har 219,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ravioli med brunet safransmør.Ravioli med brunet safransmør.
Denne retten har 286,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.