Skrell potetene og del dem i fire. Ha potetene i en kjele og hell på vann slik at det dekker potetene. Kok potetene møre. Hell av kokevannet og mos potetene med en gaffel, en stavmikser eller press potetene gjennom en sikt. Rør inn smør i den varme potetmassen.Spe med melk til potetstappen får ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper rett før servering.
Forslag til smakstilsetninger:
1 lite selleri, skrelles og kokes sammen med potetene. Smaker godt til for eksempel lammestek.
3 hvitløksfedd, kokes sammen med potetene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Mat.no
(Intern: 15546)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-09-13
Oppdatert dato:2003-09-13