Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver, men ikke helt gjennom. Den letteste måten er å legge potetene i ei tresleiv e.l. og så skjære ned mot skjeen.
Legg potetene i en smurt langpanne eller ildfast form med skivene opp. Pensle med smeltet smør el. margarin, og sett potetene midt i stekovnen. Pensle flere ganger under stekingen.
Stekes ved 225 °C i ca. 45 min. Dryss med salt og pepper mot slutten av steketiden.
Potetene er ferdig når de er pent brune og møre. Server Hasselbackpoteter til finere stekte kjøttretter som f.eks. biff eller stek.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16480)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-11-10
Oppdatert dato:2017-11-10
Lesere: 5773 totalt.