Fotograf:Brodogkorn.no Godt brød med hjemmelaget sjokoladepålegg, det er godt det! Vår oppskrift på hjemmelaget sjokoladepålegg med bare tre ingredienser er så enkel og rask.
Oppskriften inneholder 481 Kalorier, 25 g Karbo, 4 g Protein og 40 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hakk sjokoladen i terninger og ha i en skål.
Varm fløten opp til kokepunktet. Pass på den skal ikke koke.
Hell den varme fløten over sjokoladen mens du visper til sjokoladen er helt smeltet.
Tilsett deretter smøret gradvis i bollen med sjokolade og fløte, og rør til det er en glatt fin masse.
Ha sjokoladepålegget over i et rent glass med lokk. Nyt en brødskive med lunt sjokoladepålegg med en gang, eller sett det kaldt til det skal spises. Pålegget er holdbar i 1-2 uker i kjøleskapet. Det kan være lurt å ta sjokoladepålegget ut av kjøleskapet litt før det skal spises siden det stivner i kjøleskapstemperatur.
Brødskive med hjemmelaget sjokoladepålegg er superdigg med frukt eller bær på toppen, for eksempel litt mandarin, eple, banan, jordbær eller blåbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35792)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg Innlagt dato:2021-08-06
Oppdatert dato:2021-08-06