Hjemmelaget sjokoladepålegg



Hjemmelaget sjokoladepålegg oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Godt brød med hjemmelaget sjokoladepålegg, det er godt det! Vår oppskrift på hjemmelaget sjokoladepålegg med bare tre ingredienser er så enkel og rask.

Oppskriften inneholder 481 Kalorier, 25 g Karbo, 4 g Protein og 40 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hjemmelaget sjokoladepålegg er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1000 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grmørk sjokolade
2dlkremfløte
75grmykt smør i terninger




Kalorier og næringsinnhold i Hjemmelaget sjokoladepålegg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier480.892 284.23228.42Kcal
Protein3.6117.151.71gram
Karbohydrat25.22119.8011.98gram
Kostfiber2.1110.021.00gram
Fett40.15190.7119.07gram
Mettet fett24.97118.6111.86gram
Salt0.221.050.11gram
Pris på oppskriftenKr 8.05Kr 38.24Kr 3.82.-
Hele oppskriften veier475 totalt475 pr porsj48 pr stk gram
Energiprosent fra karbo20,97 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 skiver

Hakk sjokoladen i terninger og ha i en skål.
Varm fløten opp til kokepunktet. Pass på den skal ikke koke.
Hell den varme fløten over sjokoladen mens du visper til sjokoladen er helt smeltet.
Tilsett deretter smøret gradvis i bollen med sjokolade og fløte, og rør til det er en glatt fin masse.
Ha sjokoladepålegget over i et rent glass med lokk. Nyt en brødskive med lunt sjokoladepålegg med en gang, eller sett det kaldt til det skal spises. Pålegget er holdbar i 1-2 uker i kjøleskapet. Det kan være lurt å ta sjokoladepålegget ut av kjøleskapet litt før det skal spises siden det stivner i kjøleskapstemperatur.

Brødskive med hjemmelaget sjokoladepålegg er superdigg med frukt eller bær på toppen, for eksempel litt mandarin, eple, banan, jordbær eller blåbær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 35792)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Innlagt dato:2021-08-06
Oppdatert dato:2021-08-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjemmelaget sjokoladepålegg.Hjemmelaget sjokoladepålegg.
Denne retten har 480,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 40,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.