Fotograf:
Mat.no
Hjortetakk inneholder
342 Kalorier,
34 g Karbo,
4 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Hjortetakk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjortetakk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5200 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjortetakk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 342.48 | 2 643.98 | Kcal |
Protein | 4.44 | 34.28 | gram |
Karbohydrat | 33.90 | 261.71 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.54 | gram |
Fett | 20.64 | 159.34 | gram |
Mettet fett | 11.98 | 92.49 | gram |
Alkohol | 0.46 % | | | |
Salt | 0.65 | 5.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.83 | Kr 37.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 772 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp eggeplommene og halvdelen av sukkeret til eggedosis.
Pisk fløten med den andre halvdelen, blandes sammen og tilsettes smeltet smør, konjakk og krydder.
Legg inn de stivpiskede hvitene vekselvis med melet og bakepulver.
Deigen arbeides på bordet og trilles ut i ringer.
Snitt 2-3 snitt på skrå, så de får sin vante form.
Stekes så i smult som må være god og varm.
Tørkes på kjøkkenpapir.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967308)
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-25
Oppdatert dato:2002-04-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift