Hvit mocca iskake med bringebærcoulis inneholder
265 Kalorier,
22 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Hvit mocca iskake med bringebærcoulis har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvit mocca iskake med bringebærcoulis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6024 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvit mocca iskake med bringebærcoulis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 264.82 | 1 161.16 | Kcal |
Protein | 5.09 | 22.32 | gram |
Karbohydrat | 21.79 | 95.54 | gram |
Kostfiber | 1.61 | 7.06 | gram |
Fett | 17.12 | 75.07 | gram |
Mettet fett | 8.85 | 38.80 | gram |
Salt | 0.10 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.70 | Kr 46.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 754 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
3-4 dager før isen skal lages: Ta kaffebønnene og legg dem i bløt i fløten. Mens disse trekker, røres de rundt med en skje minst én gang om dagen. Bønnene skal trekke minst 3 dager for å gi nok smak.
Bunn:
Til bunnen tas mandlene som skoldes og hakkes. Eggehvitene piskes stive (høy hastighed på piskeren), melis tilsettes og til sist vendes de hakkede mandler i. Massen has i en springform (23 cm) og bakes i ovn ved 170 grader C, i ca. 25 minutter eller til den er sprø. Kaken avkjøles og trykkes ned til en flad kake.
Moccais:
Fløten siktes, og la den stå længe for å dryppe av, så alt fløten kommer av bønnene. Man kan eventuelt helle fløten over bønnene flere ganger for å få den tykke fløten omkring bønnene løsnet. Eggeplommene, de hele egg og sukker piskes sammen til en luftig masse. Den hvite sjokolade rives fint på råkostjern. "Kaffefløten" piskes og vendes sammen med eggemassen og den revne sjokolade. Massen has oven på bunnen og kaken fryses minst 8 timer.
Tilbehør:
Bringebærene tines og presses gjennom en dørslag med en skje. Saften fra bærene blandes med melis. Hvis bærene er sure tilsettes mere melis, alt etter smak og behag.
Anretning:
Frukten renses. Kaken anrettes på tallerkjerner og pyntes med frukt. Sausen ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 21823)
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-22
Oppdatert dato:2006-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.