Hvitvinssaus med variasjon inneholder
114 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Hvitvinssaus med variasjon har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitvinssaus med variasjon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
13693 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitvinssaus med variasjon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.71 | 170.92 | Kcal |
Protein | 0.74 | 1.11 | gram |
Karbohydrat | 1.85 | 2.78 | gram |
Kostfiber | 0.10 | 0.15 | gram |
Fett | 9.82 | 14.76 | gram |
Mettet fett | 6.18 | 9.29 | gram |
Alkohol | 2.11 % | | | |
Salt | 0.36 | 0.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.24 | Kr 7.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 902 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skrell og finhakk løken, fres den i smør i en kjele. tilsett buljongterning, vann, vin og fløte. Kok til det gjenstår 4 dl.
2. Sil sausen, og jevn den med maizenamelet utrørt i litt vann.Kok opp og smak til med presset sitron, salt og cayennepepper.
Vermutsaus og sherrysaus.
Erstatt hvitvinen med 1½ dl tørr vermut eller sherry.
Rognsaus
Tilsett 75 g løyrom eller annen rogn til hvitvins- eller vermutsausen like før servering.
Urtesaus
Tilsett 2 ss hver av persille, dill og gressløk, eventuelt ½ eske karse. Smak til med 2 kryddermål tørket estragon og litt presset hvitløk.
Paprikasaus
Sett ovnen på grill. Del tre gule paprikaer og legg dem på et brett med skallsiden opp. Grill dem 10-15 minutter på øverste spor til de har svarte bobler i skallet. La dem avkjøles i en plastpose, og dra av skallet. Miks inn paprikaene i sausen med en stavmikser
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 18418)
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-08-06
Oppdatert dato:2004-08-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.