Ingefærdipp





Ingefærdipp inneholder 285 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr
Ingefærdipp har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingefærdipp er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3dlcréme fraîche
1ssfinhakket syltet ingefær
1stklime, saften
0,5tssalt
0,5tshvit pepper
finklippet gressløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ingefærdipp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier284.76245.07Kcal
Protein1.971.70gram
Karbohydrat3.823.29gram
Kostfiber0.210.18gram
Fett29.0224.98gram
Mettet fett18.2215.68gram
Salt1.060.91gram
Pris på oppskriftenKr 6.99Kr 6.02Kroner
Hele oppskriften veier344 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sammen ingrediensene og smak til. Visp sausen tykk. Dekk den og la den stå kaldt et par timer. Pynt med gressløk.

Ingefærdip passer godt til krabbeklør eller ved siden av en hel krabbe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9601)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dipp
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Lesere: 2015 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.