Fotograf:
Melk.no
Dette er en saftig og god krydderkake med en fyldig ostekrem som kan serveres hele året rundt. Enkel og rask å lage med en steketid på bare 25 minutter. Oppskriften inneholder
293 Kalorier,
46 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ingefærkake med ostekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2215 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ingefærkake med ostekrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 293.15 | 3 537.82 | 294.82 | Kcal |
Protein | 5.01 | 60.46 | 5.04 | gram |
Karbohydrat | 46.05 | 555.75 | 46.31 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 13.52 | 1.13 | gram |
Fett | 9.63 | 116.22 | 9.68 | gram |
Mettet fett | 5.61 | 67.70 | 5.64 | gram |
Salt | 0.46 | 5.56 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.29 | Kr 39.70 | Kr 3.31 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 207 totalt | 1 207 pr porsj | 101 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.
Ha smør og sirup i en kjele og varm det opp forsiktig til det smelter. Tilsett melk for å avkjøle blandingen.
Tilsett melk/smørblandingen i eggedosisen under forsiktig omrøring.
Bland hvetemel, krydder og natron og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikkepott.
Hell røren over i en kakeform/liten langpanne (22 x 32 cm) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175 ºC i ca. 25 minutter. Avkjøl kaken før fyllet smøres på.
Ha kremost, melis og sitronsaft i en bolle og visp det sammen til en luftig krem. Avkjøl kaken før fyllet smøres på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30553)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-08-01
Oppdatert dato:2013-08-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift