Ingefærpærer inneholder
128 Kalorier,
31 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Ingefærpærer har ingen allergener
Ingefærpærer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5982 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ingefærpærer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.01 | 4 768.37 | Kcal |
Protein | 0.20 | 7.45 | gram |
Karbohydrat | 30.55 | 1 137.99 | gram |
Kostfiber | 2.28 | 84.93 | gram |
Fett | 0.05 | 1.86 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.68 | Kr 62.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 725 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 95,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Knus ingefærbitene lett med en hammer eller lignende. Legg dem i en kjele og ha i vann og sukker. Rør på svak varme til sukkeret er oppløst. La laken koke noen minutter.
Skrap stilkene på pærene og klipp av det øverste stykket slik at stilkene blir like lange. Skrell pærene. La de små pærene være hele. Del store pærer i to. Legg pærene i vann tilsatt sitronsaft eller sitronsyre etter hvert som de blir skrelt.
Kok pærene langsomt i laken til de er møre. Koketiden kan ta 45-60 minutter. Stikk i pærene med en tynn kakenål eller strikkepinne for å kjenne om de er møre. Pærene skal bli gjennomsiktige og klare.
Ta pærene opp og legg dem på rene, varme glass. Kok laken inn uten lokk til den blir litt tyktflytende.
Øs den kokende varme laken over pærene. Fyll glassene helt fulle. Tørk av kanten med kjøkkenpapir dyppet i kokende vann, og skru lokket på med en gang.
Oppbevar pærene mørkt og kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9445)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.