Ingefærpærer



Ingefærpærer inneholder 128 Kalorier, 31 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Ingefærpærer har ingen allergener
Ingefærpærer er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere: 5982 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2kgsmå faste pærer

Sukkerlake

1litervann
1kgsukker
4,5bit(er)hel tørket ingefær




Næringsdeklarasjon for Ingefærpærer!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128.014 768.37Kcal
Protein0.207.45gram
Karbohydrat30.551 137.99gram
Kostfiber2.2884.93gram
Fett0.051.86gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.000.01gram
Pris på oppskriftenKr 1.68Kr 62.58Kroner
Hele oppskriften veier3 725 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo95,46 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Knus ingefærbitene lett med en hammer eller lignende. Legg dem i en kjele og ha i vann og sukker. Rør på svak varme til sukkeret er oppløst. La laken koke noen minutter.

Skrap stilkene på pærene og klipp av det øverste stykket slik at stilkene blir like lange. Skrell pærene. La de små pærene være hele. Del store pærer i to. Legg pærene i vann tilsatt sitronsaft eller sitronsyre etter hvert som de blir skrelt.

Kok pærene langsomt i laken til de er møre. Koketiden kan ta 45-60 minutter. Stikk i pærene med en tynn kakenål eller strikkepinne for å kjenne om de er møre. Pærene skal bli gjennomsiktige og klare.

Ta pærene opp og legg dem på rene, varme glass. Kok laken inn uten lokk til den blir litt tyktflytende.

Øs den kokende varme laken over pærene. Fyll glassene helt fulle. Tørk av kanten med kjøkkenpapir dyppet i kokende vann, og skru lokket på med en gang.

Oppbevar pærene mørkt og kjølig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9445)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.