Innmatpølse



Innmatpølse inneholder 101 Kalorier, 7 g Karbo, 12 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Innmatpølse har ingen allergener
Innmatpølse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 14513 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kginnmat av svin, okse eller får (hjerte, lunge og rent kjøtt)
100grpotetmel
1sssalt
1tspepper
1tsmalt ingefær
Ca 3,5dlkald kraft
5 m utvannet fåretarm




Næringsdeklarasjon for Innmatpølse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101.00247.96Kcal
Protein11.8329.04gram
Karbohydrat6.6316.28gram
Kostfiber0.080.20gram
Fett3.007.37gram
Mettet fett0.801.96gram
Salt1.493.66gram
Pris på oppskriftenKr 3.10Kr 7.61Kroner
Hele oppskriften veier1 473 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo26,25 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Vann ut kjøttet i rennende, kaldt vann i ett døgn. La det renne av på rist.

Mal kjøttet en gang, og bland i de øvrige ingrediensene.

Fyll massen i tarmen og bind i ca 10 cm lengder.

Innmatpølsen trekker ferdig i lettsaltet vann, i ca 15-20 minutter. Ca. 45 små pølser.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10597)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.