Iskake med multer





Iskake med multer oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Denne iskaken har en deilig sprø bunn, en fløyelsmyk iskrem og er toppet med skogens gull - nemlig multer! En skikkelig festkake altså!

Oppskriften inneholder 275 Kalorier, 25 g Karbo, 5 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Iskake med multer er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Nøttebunn:

3dlhasselnøtter eller mandler
3dlmelis
5stkeggehviter

Iskrem:

5plate(r)gelatin
5stkeggeplommer
2dlsukker
3dlkremfløte
Ca 2,5dlmulter

Multecoulis:

Ca 2dlmulter
1ssmelis

Pynt:

4dlmulter


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Iskake med multer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier275.074 216.82527.10Kcal
Protein5.3481.8610.23gram
Karbohydrat24.79380.0347.50gram
Kostfiber2.8042.925.37gram
Fett16.55253.7131.71gram
Mettet fett5.9390.9111.36gram
Salt0.091.430.18gram
Pris på oppskriftenKr 13.53Kr 207.41Kr 25.93.-
Hele oppskriften veier1 533 totalt1 533 pr porsj192 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

1. Forvarm stekeovnen til 160 °C.
2. Dekk bunnen av en springform (24 cm i diameter) med bakepapir. Mal nøtter på kvern eller finhakk dem i matprosessor.
3. Stivpisk eggehvite, og vend inn melis og nøtter. Fordel røren i kakeformen og stek kakebunnen på nederste rille i ca. 40 minutter. Avkjøl i formen.
4. Legg gelatinplater i kaldt vann, ca. 5 minutter. Hell av vannet og løs opp én og én plate i 1/2 dl kokende vann. Rør til all gelatinen er oppløst.
5. Visp kremfløte stiv og sett den kaldt. Pisk eggeplomme og sukker til en tykk eggedosis. Vend inn pisket kremfløte og multer. Spe forsiktig med den smeltet gelatin i en tynn stråle, mens du blander forsiktig med en slikkepott.
6. Hell kremen over avkjølt kakebunn og sett forme i fryseren til isen har blitt stiv.
7. Lag multecoulis. Kjør multene med en stavmikser eller i en hurtigmikser til en jevn masse. Hell de knuste bærene over i en sikt, bruk en slikkepott og gni massen gjennom sikten slik at du får en jevn, fin saus. Smak til multecoulisen med melis.
8. Ta kaken ut av formen, og trekk av bakepapiret før kaken legges over på et fat. Pynt kaken med multer og multecoulis rett før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 22920)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2016-05-22
Oppdatert dato:2016-05-22
Lesere: 5376 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Multebombe.Multebombe.
Denne retten har 291,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Multer med iskrem.Multer med iskrem.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Iskake med multer.Iskake med multer.
Denne retten har 275,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.