Islandske muffins inneholder
342 Kalorier,
50 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Islandske muffins har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Islandske muffins er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6986 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Islandske muffins med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 341.72 | 5 982.70 | 199.42 | Kcal |
Protein | 5.01 | 87.71 | 2.92 | gram |
Karbohydrat | 50.11 | 877.31 | 29.24 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 26.61 | 0.89 | gram |
Fett | 12.83 | 224.62 | 7.49 | gram |
Alkohol | 0.39 % | 6.83 | 0.23 | gram |
Mettet fett | 3.03 | 53.05 | 1.77 | gram |
Salt | 0.59 | 10.39 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.49 | Kr 61.10 | Kr 2.04 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 751 totalt | 1 751 pr porsj | 58 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
muffins
Pisk egg og sukker hvitt og ha vaniljen i.
Bland melet med bakepulver og kakao og ha det i.
Kok melken opp med margarinen og bland det i deigen litt etter litt. Helles i papirformer og bakes i 15 min. ved 180°.
Smelt glasuren sammen og hell den over de avkjølte muffins
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27127)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Island
Innlagt dato:2010-06-10
Oppdatert dato:2010-06-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift