Fotograf:
Mat.no
Isrullade til sommerens bær inneholder
296 Kalorier,
39 g Karbo,
4 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Isrullade til sommerens bær har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Isrullade til sommerens bær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4281 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Isrullade til sommerens bær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 296.41 | 4 248.87 | 354.07 | Kcal |
Protein | 4.46 | 63.93 | 5.33 | gram |
Karbohydrat | 39.43 | 565.21 | 47.10 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 20.50 | 1.71 | gram |
Fett | 13.11 | 187.92 | 15.66 | gram |
Mettet fett | 7.60 | 108.94 | 9.08 | gram |
Salt | 0.22 | 3.14 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.64 | Kr 80.85 | Kr 6.74 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 433 totalt | 1 433 pr porsj | 119 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
skiver
Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt i mel og bakepulver og bland alt forsiktig med en slikkepott. Smør langpannen og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren jevnt i langpannen og stek kaken. Hvelv den på kjøkkenhåndkle og la langpannen ligge over kaken mens den avkjøles.
Rør opp iskremen og bre den over ut over kaken. Dryss på frukt og rull kaken sammen fra langsiden. Legg rulladen i fryseboksen mens glasuren lages: Rør kaffepulveret ut i kokende fløte. Rør inn melis og romtemperert smør. Rør inn sjokolade og bre glasuren over den fryste rulladen. Dryss over apsikat og oppbevar rulladen i fryseboksen til den skal brukes. Ta rulladen ut av fryseboksen 1/2-1 time før servering og la den stå på serveringsfat i kjøleskapet.
Det kan også være lurt å skjære isrulladen i skiver og oppbevare rulladen ferdigskåret i fryseboksen. Da vil iskaken være passe tint og ferdig til servering mens kaffen koker. En skål med nyrørte hagebær er godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 23)
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-30
Oppdatert dato:2002-06-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift